OVER MIJ

FOTO’S MET EEN TWIST WAAR JE VAKER NAAR WILT KIJKEN

Casa De Kao is de thuisbasis van fotograaf Tse Kao. Tse is gespecialiseerd in mode-, product-, portret, muziek- en eventfotografie. Hij helpt zijn klanten met originele fotografie die opvalt in de massa. Hij gelooft dat het zijn taak als fotograaf is om het verhaal van het merk, een persoon of product te vertellen. Tse wil fantastische, mooie foto’s maken, foto’s die indruk maken, foto’s met een twist, waar je vaker naar wilt kijken.

EEN SCHAT AAN E-COM ERVARING DOOR ZIJN FREELANCE WERK ALS PRODUCT- EN MODE FOTOGRAAF

Naast zijn eigen (studio)werk fotografeert hij en ontwikkelt hij zijn fotografieskills als fotograaf van het duurzame modelabel Elsien Gringhuis en werkt hij als freelance product- en modefotograaf  voor ondermeer:
– Packshot Company in Amsterdam en Düsseldorf: Bijenkorf, Zenggi, Van Gils, Peek & Cloppenburg
– I Heart Studios, Amsterdam: o.a. Tommy Hilfiger Calvin Klein en Scotch & Soda
– Studio Zelden, Amsterdam: o.a. Hema en diverse modemerken

FOTOGRAFIE IN DE STUDIO OF OP LOCATIE

Onze studio in Castenray, Noord Limburg is beschikbaar voor fotoshoots, maar we kunnen ook op locatie fotograferen met onze mobiele popup studio. Wij helpen met het zoeken en realiseren van de perfecte locatie van jouw fotoshoot.

GOED GEREGELD

Als opdrachtgever hoef je je nergens om te bekommeren behalve het aanleveren van de producten en de benodigde informatie. Alles omtrent de productie van de fotoshoot wordt geregeld, zoals het model, make up en haar, de set en de apparatuur, de styling en de locatie.

KORTE LEVERTIJD

De (product- en event)foto’s kunnen snel worden aangeleverd (3-5 dagen)  voorzien van de gewenste bestandsnamen en afmetingen. Tijdens evenementen kunnen we ook ter plekke beelden aanleveren die dan direct op social media kunnen worden gedeeld.
Campagnebeelden en portretten vergen vaak wat meer nabewerking. Hiervan is de levertijd dan ook langer.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Neem contact op