MUZIEKFOTOGRAFIE

BANDPORTRETTEN, LIVE FOTOGRAFIE EN VIDEOCLIPS

Wat is er nou mooier als fotograaf dan het combineren van je passie voor muziek met de liefde voor fotografie? Vertel je verhaal als muzikant en maak indruk met je promofoto’s, live registraties, artwork en website.

BANDPORTRETTEN, PROMOFOTO’S EN ARTWORK

Door jarenlange ervaring in de muziekwereld weet Tse precies wat een bandfoto nodig heeft om op te vallen in het drukbevolkte muziekbos.
Samen met jou of je band bedenken we een origineel concept voor de perfecte promofoto die jouw muzikale verhaal ultiem in beeld brengt. Gefotografeerd op locatie of in de studio.
Wil je origineel materiaal voor je website of artwork? Geen probleem! Tse maakt voor jou de gewenste serie foto’s geheel in stijl van je muziek of je band.

Bekijk hier het portfolio

LIVE REGISTRATIES EN TOURFOTOGRAFIE

Live fotografie is onmisbaar als je je band wilt promoten op social media of op je website.
Tse vertelt graag jouw muzikale verhaal met live concertregistraties. Hij gaat met je mee op pad en maakt tour- en backstage foto’s en legt de optredens vast.
Tse heeft veel ervaring als concertfotograaf voor ondermeer VPRO’s 3voor12 en maakte tourregistraties van Nederlandse en buitenlandse bands in binnen- en buitenland.

Check hier de voorbeelden van concertfotografie 

MUZIEKVIDEO’S

Je wil je band of je muziek vastleggen in een videoclip? Geen probleem! Tse maakt live videoclips of bedenkt samen met jou of je band een creatief concept voor het nummer dat je wilt promoten.

Bekijk het youtubekanaal voor voorbeelden.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Neem contact op